Byggföretag Hofors

Byggföretag Hofors

Drö|

VI ERBJUDER

Kundkontakt

Vi på WS Service AB prioriterar en nära kundkontakt för att kunna erbjuda skräddarsydd hjälp utifrån varje enskild kunds behov. Genom att förstå kundens unika situation och utmaningar kan vi erbjuda en högkvalitativ service som är anpassad efter kundens behov och önskemål. 

Erfarenhet

Vårt byggföretag i närheten av Hofors har en mångårig erfarenhet inom branschen, med många framgångsrika projekt och nöjda kunder i bagaget. Genom vår långa erfarenhet kan vi leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. Vår erfarenhet gör oss till en pålitlig partner för våra kunder.

Kvalitet

Hos oss är hög standard och kvalitet avgörande i allt vi gör. Vi är måna om att leverera en service som är i linje med våra kunders förväntningar, och det är därför vi alltid sätter en hög standard på vårt arbete. Vi vill ge våra kunder det allra bästa vad gäller både service och arbete.

VÅRA TJÄNSTER

Byggföretag Hofors

WS Service AB är ett motiverat team som brinner för att leverera högkvalitativa tjänster och en utmärkt service till våra kunder. Vi har en stark sammanhållning och arbetar tätt tillsammans för att uppnå våra mål. Vår motivation och engagemang gör att vi alltid strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vill du bli kontaktad, klicka här.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Kårtäkt 14, 790 15 Sundborn

Ring oss

070-796 78 20

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär